CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

VIDEOCONFERENCIA EN DIRECTE A LES 13 HORES

Avuí Dimecres a les 13 hores farem un videoconferència desde les PISTES D'ESQUI, si voleu i teniu webcam podreu xarrar en nosaltres i vore als xiquets i xiquetes esquiant amb els monitors, a les 12:55 ficarem el enllaç, apreteu en JOIN CALL fiqueu el nom i a gaudir de la conexió.

15 comentaris:

  1. Ha segut una connexió molt simpàtica. Ja veig que domineu les noves tecnologies com ooVoo per multi-videoconferencia. Ja només et falta crear un compter en Twitter i tweetejar cada cosa que feu. Vos inclouré al meu blog com a innovadors en TICs!

    Per aquesta nit, podrieu activar el so a Justin.tv? A la TV d'Almassora va un poc mal i per internet es veu molt millor, més qualitat.

    Vos vorem aquesta nit, bon sopar!

    Juan A. Bertolin

    ResponElimina
  2. Lástima.... me he conectado tarde y me lo he perdido. ¿vais a repetirlo mañana? ¿A qué hora?
    Un abrazo para todos y seguid disfrutando... y CUIDADO con esas caidas.

    ResponElimina
  3. He estado en la videoconferencia y he podido ver a mi hija y hablar con ella y con los que estaban alli.Me ha parecido genial poder ver insito a los niños y ver que se lo estan pasando realmente bien.Os agradezco el esfuerzo que estais haciendo los profesores para que esto llegue a los padres y a todos los que quieran verlo. Asi podemos participar un poco en la experiencia. Gracias.

    ResponElimina
  4. Ja sou famossos a la web 2.0, tot un eixemple a seguir.

    http://twitter.com/jabertolin/status/7678783704
    http://twitter.com/jabertolin/status/7678818211

    Salutacions

    JAB

    ResponElimina
  5. No hem pogut veure la videoconferència de les 19 hores però aquesta de les 22:30 hores, ens ha paregut molt divertida. Estarem pendents de les novetats.

    Molts besets,

    Maite

    ResponElimina
  6. La videoconferencia ha sido genial, muchas gracias xicos por el gran montage que teneis,hemos podido ver a Patri y ha sido genial.
    Ahora dormir un poco que estais todos hechos polvo y aun os queda mucho.
    Patri disfruta todo un besito.
    Papas de Patricia Manrique

    ResponElimina
  7. xe que fantàstic..... s´ho estàn passan genial, hem vist a Esteban i la seua germana Paloma sed s´ha emocianat (ahir dilluns va plorar molt), un beset a tots,. ja han estat castigats ? jajajajaja, Marilar, Esteban i PALOMA,

    ResponElimina
  8. Hola a tots i en especial al meu xic, Vicent Tena d'Ambaixador. M'alegre de que estigueu passant-ho molt bé. Aneu amb molt de conter de no caure i feu-vos mal.
    Vicent: el teu germà Pau te tira molt en falta, anit no podia dormir sol al vostre dormitori i al remat vam tindre que dormir tots tres junts. Quan para taula per a dinar o sopar, posa sempre quatre coberts... té moltes ganes de voret.
    Nosaltres també. Bessets dels aios.

    ResponElimina
  9. Salutacións a tots i tots, però en especial per a el meu xic Vicent Tena d'Ambaixador. Passeu-ho molt bé però aneu amb de conter de no fer-vos mal.Bessets de ta mare.
    Fabiola.

    ResponElimina
  10. Vos hem pogut vore per video en internet y tambe en tv Almassora.Mos ha agradat molt.Esperem que vos ho estigueu passant de lo millor.Gracies als profes per el vostre treball.Un besset per a tots.

    Pares de Patri

    ResponElimina
  11. Hola, en la conexión no he podido escuchar cuando volveréis a conectar, por fa, si podéis, indicárnolo, muchas gracias.
    Besos mil.
    Rosa (Rubén Montoya)

    ResponElimina
  12. Hola,Hola.Como vais? Es genial todo la información que nos dais. Ayer pudimos ver a Hugo subiendo al telesilla. Fue una pasada. Gracias a las "nuevas tecnologias", estamos mas en contacto, y mejor que nunca, con todos vosotros. Que os vaya bonito. Gracias para todos, de Jose, Mayte y Teresa. HUGO! COMPORTATE COMO TU SABES !!!!! Besos.

    ResponElimina
  13. ¿qué tal?, se que esteu tots bé, ara .............tenen tots molta presa i tenim conversacions curtes. Dema fareu un altra videoconferencia? la de avui no
    l´hem vista. salutacions a tots. Marilar.

    ResponElimina
  14. Hola,Hola. ¿Que tal va chicos? Una pasada ¿no?,según lo que podemos ver en casa. ¡Un exito! Ayer pudimos ver a Hugo subir en el telesilla. Hugo, animate tu, y tus amigos, para veros en la videoconferencia. ¿Que tal el tiempo por ahí?. Aqui hoy Miercoles, esta lloviendo.
    Disfrutar todos, de lo que os queda en Espot.
    Un abrazo y besos para todos, de JOSE, MAYTE y TERESA

    ResponElimina
  15. Açò de la videoconferència és un èxit. Quan comencen a eixir per ahí de marxa també podriem fer un blog per a controlar-los!
    Estos professors s´ho estan currant de debó. Gràcies per totes les imàgens que ens mostren, encara que ens agradaria veure més... fotos, xicotets videos, jajaja quín control!
    Andrea continua passant-ho bé i ens alegrem de que este primer contacte en la neu el hages fet en els teus amics.
    Marc pregunta molt per tu!!!
    Besets,

    Toni, Maite i Marc

    ResponElimina