CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

ELS XIQUETS I XIQUETES A LES PISTES D'ESQUI


Açi tenim els primers vídeos dels xiquets i xiquetes d'Almassora a les pistes d'esquí, el temps a segut perfecte i fins i tot el sol ha aparegut algun moment del dia.

6 comentaris:

  1. acabo de ver la imagen y los videos de los niños y me han gustado mucho.Espero que esteis disfrutando un monton todos.Saludos

    ResponElimina
  2. Que bonic és vore-vos disfrutar així. Per favor, més videos. Esperarem també el noticiari televisiu. Andrea, no faces massa la cabra i continueu passant-ho molt bé.

    Toni+Maite

    ResponElimina
  3. para los profes, mirar el vestuario de los niños, estoy viendo la foto y van unos con los calcetines por encima del pantalon otros por debajo y todo asi. hablando enseriio, es dificil ser padre de tantos niños, animo profes y a ver si mañana dormismás. ji ji ji, que bien se lo pasan, gracias por cuidarlos, y a aprender, b7s.l animo. procurar hacer los videos mas largos, y grabar esa discoteca "famosa" . adeu.

    ResponElimina
  4. Hola.Com esteu?.Açí en Almassora estem en informatica i estem veen els vostres videos en Tatiana.Nosaltres estem molt be,lo que passa es que alguns amics mostres estan ahi i els trobem a faltar.Salutaçions des del cole.

    Marina

    ResponElimina
  5. que be ho esteu passan, demonis, pero hem sembla que als profes encara que els agrada no els fara tanta gracia, pero "sarna con gusto no pica" segur que al final de la jornada estan mes cansats que tots els nens, que no paren com DURACEL.
    escolteu te rao l´anterior anónim, hem sembla que la discoteca deu de ser algo meravellos per que els nens esperen el moment..........
    salutacions de juan carlos, mar i naim(familia de l´adrián) per tots els nens, i anims als monitors

    ResponElimina
  6. Hola que tal va?a estas alturas de la semana supongo que estareis ya supercansados pero como solo os queda un dia 0s recomiendo que lo disfruteis que cuando llegeis a casa ya descansareis y despues echareis de menos estar ahi. Besos Andrea y cuidate la garganta. Una cosa mas ¿cuando vais a subir mas fotos y videos? Saludos para todos en especial para mi niña ANDREA B. de toda su familia. Besos.

    ResponElimina