CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

JORNADES DE TEATRE ESCOLAR

Durant els dies 17, 18 i 19 de juny es van celebrar unes Jornades de Teatre Escolar organitzades pel Cardenal Cisneros. Les actuacions van tindre lloc en l'auditori Les Boqueres d'Almassora a les 17h.

-       El dilluns, dia 17, els alumnes de 3ºA van representar l'obra THE BOTTOM OF THE SEA: En l'oceà Atlàntic conviuen molts peixos que es donen compte que el mar cada vegada està més brut, per la qual cosa es tornen tristos, cansats i malalts. Els peixos comprenen que si tots posen de la seua part per a netejar-lo aconseguiran tornar al mar la seua transparència contribuint a crear un medi ambient habitable.

-       El dimarts, dia 18, els xiquets de 3ºB ens van oferir la representació THE ENORMOUS TURNIP: En ella uns agricultors van aconseguir arrancar un nap gegant. Per a celebrar-ho, els amos del nap preparen una sopa per a tots els veïns del poble. Mentres prenen aquesta sopa aquests personatges britànics relaten un conte sobre Almassora... parlen de com seran de solidaris els xiquets d'esta ciutat en un futur.

-       I per a finalitzar amb les jornades, el dimecres 19, els alumnes de 5ºB van actuar en el clàssic conte THE MUSICIANS OF BREMEN: A través d'esta obra vam ser testics de com un burro, un gos, un gat i un gall fugen de les seues cases ja que els seus amos volen matar-los, perquè pensen que estan vells i no servixen per a res. Els animals, no es rendixen i pensen que encara poden aprendre i aportar els seus esforços als altres. Per això decidixen aprendre a tocar instruments i anar-se'n a Bremen on els músics estan molt sol·licitats. Vam apreciar com, amb voluntat, van ser capaços d'entendre's, encara que els separaven les llengües d'origen.... I van aconseguir també recuperar la confiança i admiració dels seus amos.

Gràcies a l'esforç de tos els actors, les tres representacions van agradar al públic allí present.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada