CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

COREOGRAFIES FINAL DE CURS

EL passat dia 21 de Juny es va finalizar el curs, els alumnes de 5é i 6é van realizar les coreografies, en el següent vídeo es pot veure una coreografia de 6é



Si voleu veure alguna coreografia cal enviar un comentari, amb el nom dels participants i el curs.

BON ESTIU!

JORNADES DE TEATRE ESCOLAR

Durant els dies 17, 18 i 19 de juny es van celebrar unes Jornades de Teatre Escolar organitzades pel Cardenal Cisneros. Les actuacions van tindre lloc en l'auditori Les Boqueres d'Almassora a les 17h.

-       El dilluns, dia 17, els alumnes de 3ºA van representar l'obra THE BOTTOM OF THE SEA: En l'oceà Atlàntic conviuen molts peixos que es donen compte que el mar cada vegada està més brut, per la qual cosa es tornen tristos, cansats i malalts. Els peixos comprenen que si tots posen de la seua part per a netejar-lo aconseguiran tornar al mar la seua transparència contribuint a crear un medi ambient habitable.

-       El dimarts, dia 18, els xiquets de 3ºB ens van oferir la representació THE ENORMOUS TURNIP: En ella uns agricultors van aconseguir arrancar un nap gegant. Per a celebrar-ho, els amos del nap preparen una sopa per a tots els veïns del poble. Mentres prenen aquesta sopa aquests personatges britànics relaten un conte sobre Almassora... parlen de com seran de solidaris els xiquets d'esta ciutat en un futur.

-       I per a finalitzar amb les jornades, el dimecres 19, els alumnes de 5ºB van actuar en el clàssic conte THE MUSICIANS OF BREMEN: A través d'esta obra vam ser testics de com un burro, un gos, un gat i un gall fugen de les seues cases ja que els seus amos volen matar-los, perquè pensen que estan vells i no servixen per a res. Els animals, no es rendixen i pensen que encara poden aprendre i aportar els seus esforços als altres. Per això decidixen aprendre a tocar instruments i anar-se'n a Bremen on els músics estan molt sol·licitats. Vam apreciar com, amb voluntat, van ser capaços d'entendre's, encara que els separaven les llengües d'origen.... I van aconseguir també recuperar la confiança i admiració dels seus amos.

Gràcies a l'esforç de tos els actors, les tres representacions van agradar al públic allí present.

 

GRADUACIÓ A INFANTIL

La classe dels Lleons i dels pallassos hem finalitzat el nostre pas per infantil i ens han fet l'entrega de les orles amb una festa de graduació. A continuación podeu veure les fotos i vídeo d'aquest acte.



Per veure fotos punxar en el següent enllaç:
https://plus.google.com/photos/109225559182298958512/albums/5891165036636570177?authkey=CJCL29afqa-0LA

TOM BOMBADIL A CISNEROS



El passat divendres 31 de maig per la vesprada, van vindre SEBAS i JUANJO, dos pares de dues alumnes de 3er. (IRIS i LARA), components del grup TOM BOMBADIL.

Aquest grup és de Castelló i toca música celta amb caràcter rockero.

SEBAS I JUANJO ens van interpretar moltes melodies amb els diferents instruments que toquen (flautes o Tin Whistle, gaita, acordió, flauta travessera i Bodhram, que és un tambor de pell de cabra).


Va ser molt divertit, ací teniu fotos i videos.
 
Per veure les fotos i vídeos punxar l'enllaç:
https://plus.google.com/photos/109225559182298958512/albums/5886268277442242577?authkey=CID3srb9l4bheA

FESTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA


El 31 de maig l'AMPA va cel.lebrar la I Gran festa d'activitats extraescolars. Més de 70 xiquets i xiquetes vam participar en la mostra de diferentes activitats extraescolars davant de la ilusió de pares i amics. Es va poder veure la representació de Multiesports, Gimnàsia rítmica i dansa, Teatre, Angles de tots els nivells i una mostra del taller de Manualitats. Llegir més.... al blog de l'AMPA http://ampaceipccisneros.blogspot.com.es/

Per veure les fotos puxar a l'enllaç:
https://plus.google.com/photos/109225559182298958512/albums/5885225230676759025?authkey=CITrwN-q1N28rQE