CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

CEIP CARDENAL CISNEROS : SIS ANYS DE TALLER DE CIENCIES


 El taller de ciències a Educació Primària, espai per treballar competències: aprendre a aprendre.
Aquest curs és el sisé que al Col·legi Cardenal Cisneros d’Almassora treballem al laboratori de ciències , els alumnes de tercer cicle d’educació primària del centre desenvolupen un programa  complementari del seu currículum a l’àrea de Coneixement del Medi on es descobreix de forma pràctica aquells conceptes que  a nivell teòric es donen a l’aula.

Aprofitant  el sentit de curiositat que els alumnes tenen en aquesta edat, es desenvolupen un total de 12 unitats per a cada grup de cinquè i sisè i les activitats van des de la utilització del microscopi, construint cada alumne les seues preparacions,  utilització de la balança,  reconeixement de roques i minerals , experiments amb electricitat i magnetisme e introducció al mon de la química  ; passant a fer estudis  de dissecció d’animals , el mon dels vegetals, tallers de salut  com el de “Que porten els aliments” , tallers d’etiquetatge i la màquina de fumar per tractar sobre els problemes del tabac.

Ací teniu unes mostres dels planetes inventats, activitat que van fer els alumnes de cinqué.
Punxar a l'enllaç per veure les fotos:
 

 

PUBLICITAT: XAMPÚ I ULLERES


TEATRE A 5É B

Els alumnes de 5é B hem representat unes obres de teatre molt divertides. La primera va ser "Una orden desordenada" , en aquesta obra tot és un descontrol. La següent va ser " Un ladrón novato" aquest mai conseguirà robar. La darrera va ser  " El aula de tocame Roque" on quasi tots els alumnes participen, i tota la classe està molt boja. Esperem que les gaudiu igual que nosaltres!