CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

HALLOWEEN I CASTANYERA

El Dimecres dia 31 d'Octubre, es va cel·lebrar a l'escola el halloween i la castanyera, en el següent vídeo podem veure les imatges captades per tv Cisneros.

SAMBORI, 4RT B

Els alumnes de 4rt estem donant els jocs tradicionals aquest trimestre, avuí hem jugat al sambori, aquest joc segurament ha segut jugat per molts dels nostes pares i mares, ací ens voran jugant al sambori en el següent vídeo .

PILOTA VALENCIANA, 6É A

Avuí Dijous dia 25 d'Octubre, els alumnes de 6é A hem jugat a frontó al gimnás del cole, ens ho hem passat molt be! ací teniu les imatges en el següent vídeo. També podreu veure l'entrevista als quatre guanyadors.





RÀDIO CISNEROS, 6B

Igual que els nostres companys de 6é A hem començat a fer ràdio, aquesta és la primera intervenció.


CORRELLENGUA A CISNEROS

Avuí Dilluns dia 8 d'Octubre, hem cel·lebrat el correllengua, aquest ha sigut el manifest d'aquest any:

MANIFEST INFANTIL PER AL CORRELLENGUA 2012



Xiquetes i xiquets!

La Flama de la Llengua ha arribat a la nostra escola. Sabeu què representa eixa Flama?

Representa el valencià, representa la llengua que parlem els valencians, i també els catalans i els mallorquins. I tots hem d’estimar eixa llengua, que es la nostra. I això val per als que hem nascut ací, i per als que hem vingut de fora, siga d’on siga. Perquè ara tots vivim ací i hem de ser bons valencians, i parlar sempre eixa llengua.

Mireu, fa anys va viure un home molt sabut que li deien Joan Fuster. Ell va dedicar la seua vida a aconseguir que el valencià fora la llengua normal en la vida de la gent d’ací. Joan Fuster va escriure un llibre que es diu Nosaltres els valencians, i ens hi va ensenyar qui érem els valencians, d’on veníem i què havíem de fer pel nostre país.


A més, enguany fa vuitanta anys que uns homes molt sabuts van aprovar les "Normes de Castelló". Eixes normes ens ensenyen com hem d’escriure el valencià. I gràcies a elles ara podem usar el valencià per a fer llibres, cinema o televisió, i per a navegar per internet.



Per això, ací a la nostra escola volem homenatjar el valencià, i recordar Joan Fuster i les Normes de Castelló.

 
Visca el valencià!




COMENÇA RÀDIO CISNEROS, 6A

Avui dia 4 d'octubre, hem començat amb la ràdio a l'escola, en primer lloc hem conegut els diferents mitjans de comunicació de massa, després hem vist les diferents tipus de cadenes de ràdio que coneixem i els programes que es duen a terme, i per finalitzar hem fet aquesta xicoteta locució de ràdio presentant-nos a la gran audiència.