CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

PILOTA CANADENCA

Els alumnes de 5é estem jugant a pilota Canadenca, consisteix en xutar una pilota donar la volta a un con i tornar al principi sense que el equip contrari ens done amb la pilota, en aquest vídeo pedeu veure com juguem a la pilota Canadenca.

PARACAIGUDES A 3ER

Els alumnes de 3er estem realitzant amb Yolanda, jocs amb el paracaigudes, no ens tirem de cap avió, no patiu!, fem molts jocs amb aquest material, com podeu veure en el següent vídeo.

XARXES SOCIALS

Ahir 16 de Febrer, es va realitzar una xarrada sobre les xarxes socials, un tema molt important per l'educació dels nostres fills i filles, la conferència va ser organitzada per l'AMPA del nostre cole; és una pena la poca participació en una activitat  realment important per a la formació dels nostres fills i filles.

TV CISNEROS

En clase de Castellano nos lo pasamos muy bien, primero el maestro hizo los grupos; mi grupo y yo buscamos información sobre noticias recientes, finalmente grabamos el vídeo sobre noticias.
Nos lo pasamos muy bien y además participaron todos, que eso es lo que importa.

Jose,Quique,Victor y Mercé.

ACROSPORT A 3ER

Aquesta setmana, Yolanda la professora en práctiques d'Ef, ens ha donat Acrosport, L'acrosport és un esport acrobàtic que integra tres elements fonamentals: formació de figures o piràmides corporals, acrobàcies i elements de força, i flexibilitat i equilibris com a transicions entre figures,Les principals característiques que es poden destacar de l'acrosport per tal d'incloure'l en els centres educatius són: la creativitat (partint dels coneixements previs dels alumnes i de les posicions del cos es poden realitzar variades formes corporals i expressives per tal de sorprendre i enriquir la resta del grup) i la cooperació (ja que tots els membres del grup han de col·laborar per tal de realitzar les piràmides o figures pertinents, a més han de decidir temes de gran importància com el vestuari, la durada del muntatge, la coreografia, el maquillatge, la música...) en les següents fotos podem veure com els alumnes de 3er realitzen una serie de figures amb molta cooperació.

Enllaç fotos:https://picasaweb.google.com/111629193114441144900/FOTOS3AI3B?authkey=Gv1sRgCOrTvdTqzOa0ggE

COMPETÈNCIES AMB SABOR A XOCOLATE, 4RT A

Les competències bàsiques són capacitats relacionades en el saber fer dels alumnes i que poseeixen una dimensió conceptual i actitudinal per a l'aprenentatge i avaluació d'aquest. Per això els alumnes de 4t de Cardenal Cisneros d'Almassora des de l'àrea de llengua han treballat com entendre i realitzar instrucciones de receptes de cuina d'una forma pràctica.

D'aquesta forma s'han treballat competències bàsiques com: la competència d' apendre a apendre, ja que han accedit a l'adquisició de coneixements mitjançant el llenguatge oral i escrit de forma que han aprés a interpretar aquests texts.

La competència en comunicació lingüística, en utilitzar el vocabulari propi per  a realitzar les receptes.

La competència artística i cultura, donat que han posat en pràctica la seua imaginació en confeccionar el pastís.

La competència social i ciudadana, ja que han desenvolupat  hàbits de comportaments responsables i la competència matemàtica en treballar quantitats i unitats de mesura dels ingredients. necessaris.