CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

POESIA A 6É A

Els alumnes de sisé A hem estat traballant aquesta setmana les poesies: l'entonació, la rima, les estrofes.... i hem fet grups per a confeccionar el nostre propi poema. Després hem fet la posta en comú a la classe i hem gaudit molt amb la lectura dels poemes. Aques és el resultat, esperem que vos agraden!
Puxar en l'enllaç per veure les poesies:
https://picasaweb.google.com/111629193114441144900/Poesies6eA?authkey=Gv1sRgCIXd8Ju5jtGgCQ#

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR


Hui dia 28 de Novembre s’han celebrat els actes electorals per a la renovació del Consell Escolar del Centre.

Un total de 706 pares i mares participaran en el procés per triar  quatre representants.  Els xiquets i xiquetes de cinquè i sisè també triaran als seus representants.

El Consell Escolar del Centre constitueix el principal instrument de participació en la vida escolar per part de tots els sectors implicats: pares/ mares, alumnes, mestres, Ajuntament i personal no docent.






NOTÍCIES CISNEROS, 4RT A

ZUMBA A CISNEROS

Inmaculada Carmona ens ha fet una classe de Zumba fitness, que és un mescla entre ball i fitness, els xiquets i xiquetes de 4rt, 5é i 6é hem gaudit d'aquesta activitat, en els següents vídeos podeu veure un ratet d'aquesta activitat, també si voleu realitzar aquest esport poseu-vos en contacte amb l´ AMPA i així tindrem la posibilitat de ralitzar-la com activitat extraescolar.


INSTRUMENTS DE VENT

Els alumnes de 2on. curs de primària, la setmana passada van conéixer   alguns  instruments de vent-fusta (requinto, clarinet, fagot) i vent-metall (trompeta, trombó i trompa) . Companys del col.legi ens van explicar les seues parts, com es toca i a més vam gaudir de la interpretació d'algunes cançons.

Puxar per veure les fotos en el següent
https://picasaweb.google.com/111629193114441144900/201111InstrumentsDeVent?authkey=Gv1sRgCMGGuN-skYagzgE#