CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

MONES DE PASQUA A INFANTIL

Ahir dimarts 19 d’abril els alumnes d’infantil van elaborar les típiques mones de Pasqua amb l’ajuda dels pares. Totes les mones tenen una “pinta” estupenda. Avui eixiran a la Zona Verde per tal de degustar-les. Bon profit, xiquets!!


Bones Pasques!!

L’equip d’Infantil


Punxar enllaç per veure les fotos:
https://picasaweb.google.com/111629193114441144900/MonesDInfantil?authkey=Gv1sRgCNWVnvGI--2vEg#

PLANTÀ D'ARBRES A INFANTIL P5 I EIXIDA A L'AUDITORI DE P4 I P5

Com cada any els alumnes de p5 han realitzat l’activitat de plantar arbres, promocionada per l’ajuntament del nostre poble. Aquest any hem plantat pins i la zona triada per a aquesta activitat ha estat el paratge de  Les Reballadores, al nostre municipi. Aquesta activitat la fem conjuntament amb els alumnes de la resta d’esoles d’Almassora i amb la col·laboració de la gent gran del centre de la 3ª edat. Finalment ens acomiadem amb la ja mítica cançó “Un arbre un amic”.
El passat 5 d’abril els alumnes de p4 i p5 de la nostra escola van fer una eixida a l’auditori de Boqueres per tal d’assistir a la representació d’una obreta teatral titolada “Atles”. El fil conductor d’aquesta era la interculturalitat i la inserció social dels immigrants. L’escenari,  l’escola i un grup de xiquets de diferents nacionalitats  va afavorir la comprenssió del tema per part de l’alumnat més petit de la nostra escola.
 

EXCURSIÓ AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS 3er. CICLE:

El passat 14 d'abril, 3er. Cicle vam fer una excursió a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, a vore la representació d'una sarsuela.

Vam aprendre que és una forma musical espanyola que naix al segle XVII, eren obres musicals cortesanes interpretades a la residència de la casa reial, El Palau de la Sarsuela de Madrid.

També vam conéixer la distribució de l'orquestra simfònica, així com la classificació de les veus, escenogràfia....
Per veure les fotos punxeu en l'enllaç a peu de foto.
https://picasaweb.google.com/111629193114441144900/Auditori3erCicleLaZarzuela?authkey=Gv1sRgCJmUxe2okJOjJg#

EXIDA VALLTORTA, SEGON CICLE

Els alumnes de tercer i quart van anar a Tirig a veure les pintures rupestres de la Valltorta, van gaudir d'un dia d'aprenentatge de la prehistòria de la província, en el següent enllaç teniu les fotos de la visita.
https://picasaweb.google.com/111629193114441144900/Valltorta?authkey=Gv1sRgCLSM1P_R7-DN2wE#

JOCS POPULARS A SEGON

El passat dimarts, els alumnes i les alumnes de segon de tots els coles d'Almassora, van realitzar una jornada de jocs tradicionals, els xiquets i xiquetes van jugar a les xapes, la corda, les bitlles, el sambori, mocador .., van gaudir d'una jornada amb molt bon temps al camp de futbol de Boqueres.