CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

RADIO 6é B



Al igual que els companys de 6é A, els alumnes de 6é B, estem realitzan les primeres passes en el món de la ràdio, en aquest vídeo-locució ens pondeu sentir com ens presentem.

GOALBALL A 4RT



Els alumnes de quart estan jugant a goalball que és un esport d'equip que practiquen esportistes invidents o deficients visuals.

Es basa en l'oïda per detectar la trajectòria de la pilota, que porta uns cascavells incorporats,També és important l'orientació en l'espai, que s'aconsegueix mitjançant el tacte gràcies a les línies del terreny de joc i l'oïda, sentint la pilota i els companys.En aquest vídeo podem veure com juguen en el gimnàs del cole.

9 D'OCTUBRE


Els alumnes d'infantil van visitar l'estàtua del rey En Jaume I per celebrar la festivitat del 9 D'Octubre, en el següent enllaç podeu veure les fotos d'aquest event.

COMENÇA RÀDIO CISNEROS



Avui ha començat el taller de ràdio, en primer lloc els alumnes de 6é A hem conegut que son els mitjans de comunicació de massa, posteriorment també hem aprés diferents tipus de programes de ràdio i les diferentes emissores com la SER, LA COPE, ONDA CERO, CATALUNYA RADIO,LOS 40 PRINCIPALES...ETC,per a finalitzar ens hem presentat, como podeu veure i escoltar en la foto-locució insertada en aquesta notícia.

LABORATORI DE CIÈNCIES


Com els anys anteriors ja hem començat a treballar en el laboratori de ciències. Al llarg d'aquest curs els alumnes de ciquè i sisé compartiran experiències noves. Aquest trimestre els alumnes de cinqué treballaran utilitzar el microscopi i observaran des de preparacions ja fetes, a éssers unicel.lulars vius, passant per la preparació de mostres fetes per ells. Els alumnes de sisé dedicaran aquest trimestre a observar la fisiologia d'animals invertebrats i vertebrats així com teixits i òrgans d'essesrs vius.

CORRELLENGUA 2010



Avuí Dimarts, dia 5 d'Octubre, hem celebrat el "correllengua" en el nostre cole, aquest any ha estat Enric Valor, escriptor Valencià, el lligam que ens uneix tots amb la nostra llengua; en primer lloc tots els alumnes del cole s'han ficat al voltant del pati i els companys de 5é i 6é ens han lleguit el manifest per la llengua, per a finalitzar hem encés la flama de la llengua i han donat una volta al pati, amb el fort aplaudiment de la comunitat educativa.