CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

MES DE 17.000 VISITANTS


Ja ha arribat l'hora d'acomiadar el curs i amb aquesta el tancament del bloc de l'escola, hem arribat a la xifra de gairebé 18.000 visitants des que es va inaugurar el novembre passat, esperem que us hagi agradat la experiència i seria del nostre grat que ens enviareu algun comentari donant la vostra opinió i possible continuïtat del blog per al curs vinent, i també des d'aquí desitjar-vos que passeu un bon estiu.

COREOGRAFIA 5É A

Un altra coreografia demanada amb un comentari.

COREOGRAFIA 5É B

Ací tenim la primera petició de coreografia, ells i elles han enviat un comentari al blog per a demanar-la.

COREOGRAFIES DE FINAL DE CURS


Avuí Dimecres 23 de Juny és el darrer dia de cole, els alumnes del nostre cole han realitzat els balls de final de curs, tots ho han fet molt be i la comunitat educativa ha estat molt animada, si voleu veure algun ball, cal que envieu un comentari amb el nom dels artistes i el curs o be un correu electrònic al blog del cole, passeu bon estiu!

XXV ANIVERSARI


El passat dissabte 19 de Juny una bona representació d'antics alumnes del Cisneros van celebrar el seu 25é aniversari (1985-2010), acompanyats per alguns dels seus professors. La vetlada va transcorrer en un ambient cordial, ple de reencontres i records emotius i també amb moltes ganes de passar-ho bé... Ánim companys, anem a pels 30 !!!
veure fotos:

ENGLISH CISNEROS (1ª PART)

Des del departament d'anglés del CEIP Cardenal Cisneros estem buscant noves formes de treballar les destreses orals. D'esta manera estem treballant en un projecte de vídeo sobre informació de la nostra localitat i d'altres entorns. En ell participen alumnes de diferents cicles.

El que veieu a continuació és simplement una mostra del treball realitzat fins ara. Esperem ampliar-ho i millorar-ho. Per a finals d'any està prevista una projecció del treball definitiu. Esperem cada vegada més, la participació dels nostres alumnes en l'aportació d'imatges, confecció de dibuixos i presentacions orals.

VIATGE A MORELLA


Els alumnes del tercer cicle ( 5é i 6é) estan de viatge a Morella, primerament visitaran el poble de Sant Mateu on veuran la catedral, la plaça i la muralla, posteriorment aniran a Morella on visitaran el museu dels Dinosauris, el catell i la catedral, finalment al baixar cap Almassora veuran el Arc Romà de Cabanes, els xiquets i xiquetes arribaran a Almassora sobre les 7 de la vesprada més o menys.
fotos:

POEMES A INFANTIL


El passat dia nou de Juny, els alumens de sisé vam recitar poemes als alumnes d'infantil.
El pimer poema es deia "la canción del pirata" d'Espronceda, el segon es deia "Andeme yo caliente y riase la gente" de Gongora, y Lucia va recitar ella sola un poema d'Antonio Machado que es titula "Caminante". Els xiquets i xiquetes d'infantil, al principi estaven sorpressos perque anavem vestits de pirates però després van comprendre que anavem a recitar una poesia. Els alumnes d'infantil es van quedar bocabadatsy ensa van aplaudir molt i nosaltres els alumnes de sisé ens vam sentir orgullosos del que vam fer y ens ho vam passar molt be.



Andrea Clausell Gómez 6é A


Veure fotos:

CONTACONTES EN ANGLES


Avuí Dimecres dia 9 de Juny els alumnes de infantil i primer cicle de primària han gaudit del contacontes en Anglés, han viscut en directe en el gimnàs del cole d'un conte en anglés amb la participació d'alguns dels alumnes. En el seguent enllaç podeu veure fotos del event.


BALL FINAL DE CURS


Els alumnes de 5é i de 6é estan treballant durament les coreografies de final de curs, en aquest vídeo podeu veure els inícis dels balls dels xiquets i xiquetes de 5é, quin vos agrada més?

M'AGRADA DEL COLE

El que mes m'agrada del cole es l'últim trimestre de educació física, perquè és quan assagem els balls del final de curs. L'ultim dia es el dia que tot el curs de cinquè i sisè fem balls per grups de cinc o sis persones. També m'agradat molt laboratori, perquè hem obert un cor, un pulmó, una tràquea...

I lo que mes m'agrada son les excursions que fem amb el col·legi perquè totes han sigut molt divertides, ja que unes de les que no he oblidat son : l'excursió al Bioparc, a vela, a la neu, l'oceanogràfic...

Recorde una excursió que vam fer a un teatre i que vam estar tota l'hora cantant cançons, ballant i que van dur a l'escenari a uns companys de la meua classe.

Tots ens vam riure molt perquè ells no sabien que hi havia que fer i van començar a riures . Ens ho vam passar molt bé!


ELENA LANDETE


El que mes m'agrada del cole son les excursions la que mes me va agradar sobretot la de la neu ens ho vam passar molt be, de assignatures la que mes m'agrada es Educació Física, EL que mes m'agrada es córrer ,la segona assignatura q mes m'agrada es Radio, fem , reportatges , publicitats etc. Després informàtica fem tota classe d'exercicis. Després també m'agrada Religió anem a veure pel·lícules però son catequistes.

Be açò es tòt


ESTEBA MUNDINA VICENT

El que més m'agrada és laboratori,perquè m'agrada explorar tot el que ens envolta .Com per exemple obrir un peix,un cor i un pulmó d'ovella,fabricar plantes...

També m'agrada castellà perquè aprenem a parlar bé,a saber escriure correctament...

I matemàtiques també m'agrada,perquè podem aprendre a fer operacions,mesurar l'àrea,

el volum,els decimals...

En resum,m'agrada tot el que fem a l'escola.



Maria Iturralde

TEATRE EN ANGLÉS


El dia 1 juny vam anar al teatre d'anglès, quan vam entrar va aparèixer un xic i una xica disfressats de la mort. Ens van posar una música de Michael Jackson, més tard van treure a tres nens i dues noies, un noi i una noia eren les mòmies i els altres tenien que buscar parts del cos que tenia Frankenstein, en definitiva l'obra de Frankenstein en anglès i adaptada a nosaltres els xiquets.

Maria Corro 5é A

En el següent enllaç podem veure les fotos:

http://picasaweb.google.es/cisnerosalmassora/TeatreAngles#

XERRADA, LES NOVES TECNOLOGIES


Avuí Dimecres dia 2 de Juny es realitzarà la xerrada impartida per En José Joaquin Bennasar Solsona sobre "les noves tecnologies i la família" la xerrada serà a les 20:00 hores, es tractarà dels beneficis i perjudicis d'internet a casa, esperem la vostra assistència degut a l'importància d'aquest tema.

ELS INSTRUMENTS DE PERCUSSIÓ


Els alumnes de 2on. de primària han conegut l'asociació de bombos i tambors d'almassora gràcies a alguns alumnes del centre que pertanyen a aquesta agrupació.En el següent enllaç podeu veure les fotos.