CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

MONES DE PASQUA A INFANTIL

Els xiquets i xiquetes d'infantil amb l'ajuda d'algunes mares, estem cuinant les mones de pasqua que ens menjarem per la vesprada, tots junts estem aprenent quins ingredientes porten aquestes mones i la manera de cuinar-les.

En aquest vídeo ens podeu veure com mirem a les mares fent les mones de pasqua i també vos deixem alguna foto en el enllaç de més abaix.

Veure fotos:
http://picasaweb.google.es/cisnerosalmassora/31032010#

JOCS DE PASQUA A SEGON

Avuí Dimarts els alumnes de 2on de tots els coles d'Almassora hem realitzat els jocs tradicionals, populars i algun alternatiu, hem estat en el polisportiu la Garrofera i ens ho hem passat molt be, en aquesta notícia podeu veure un Vídeo amb música i també les fotos d'aquesta jornada.

Fotos punxar açí:http://picasaweb.google.es/111329892986437278809/30032010#

MALABARS A 5É

Dins de l'àrea d'educació física, els alumnes de 5é estem realitzan jocs malabars, aquests tipus d'exercicis són molt difícils, però nosaltres a poc a poc estem millorant i amb molta pràctica podrem en un futur dominar aquest tipus de materials.
En en següent vídeo ens podeu veure practicant.

JOCS DE PASQUA PER A 2ON


El proper dimarts 30 de març, els alumnes de 2n de Primària del col·legis d'Almassora participaran en la jornada organitzada pel Seminari d'Educació Física d'Almassora dedicada als jocs de pasqua. La jornada es desenvoluparà en el poliesportiu La Garrofera des de les 9:30 fins a les 12:00 aproximadament. Els jocs que es portaran a terme seran : el sambori, les birles, la petanca, les xapes, curses de sacs, paracaigudes, mocadoret i jocs de corda.

VISITA AL PARC DE TRÀFIC


Els alumnes i les alumnes de primer i de segon han visitat al dia d'avui el parc de tràfic de Gilet, segurament allí han après un munt de normes de circulació.
fotos:

RÁDIO CISNEROS 09-10 PART 2

I ací tenim la segona part de ràdio Cisneros, els alumnes de 6é B fan de locutors i ens informen de totes les activitats realitzades fins a la data per els alumnes del nostre cole. Punxeu en la imatge i voreu aquesta segona part del programa de ràdio.

LA PLANTÀ DE L' ARBRE



Els alumnes de 5 anys vam anar a la part alta de les goles per a plantar arbres, primerament vam continuar amb la tasca que van realitzar els alumnes de 4 anys "criptobosc", que consistia en col·locar llavors dins d'una boleta d'argila per evitar que els conills i porcs seglars se les mengen, seguidament vam realitzar la plantà de pins, en les següents fotos podeu veure com realitzem aquesta tasca.

PREPAREM EL CROSS


Els alumnes del tercer cicle estem preparant el cross d'Almassora, com es tracta d'una prova de resistència estem intentant córrer cada vegada una mica més, una de les proves que utilitzem per poder aguantar un poquet més, és la course navette, Es tracta d' un test d'aptitud cardiorespiratòria en què anem començcant la prova gairebé caminant i la finalitzem corrent, desplaçant-se d'un punt a un altre situat a 20 metres de distància i fent el canvi de sentit al ritme indicat per una senyal sonora que va accelerant progressivament. Nosaltres modifiquem aquesta prova i correm una mica menys de distància i a més cada dia realitzem un període, no tot alhora.

En equest vídeo podeu veure com els alumnes de 5É ens estem preparant.


AVANÇ RÀDIO CISNEROS 09-10

A continuació us presentem l'avanç de ràdio Cisneros 09/10, en aquest programa de ràdio podreu escoltar les notícies més importants de l'escola retransmeses pels locutors del col·legi, a més com a novetat, aquest any les notícies van acompanyades amb imatges, esperem que ens poseu algun comentari, del que us ha semblat aquest avanç del programa.

Escoltar i veure el programa:

EL PROPER DILLUNS 22, FI DE LA PISCINA


El proper Dilluns dia 22 de Març, serà l'últim dia de la piscina per als alumnes de tercer, recordeu que el Dilluns següent dia 29 de Març, tornem a la normalitat pel que fa a les classes i recollida dels alumnes.

"ELS SUPERJOCS" A 3ER B


Les / els alumnes de tercer a la classe d'educació física estem realitzant els superjocs, aquesta sessió consisteix en realitzar una sèrie de jocs relacionats amb els esports, els esports són bàsquet, hoquei, bitlles, etc. Les puntuacions són anotades en un full de tasques per saber que resultat hem obtingut al final. En el següent vídeo ens podeu veure realitzant aquests jocs.


Veure vídeo:

3ER A ENS RECORDA LES TAULES


Els alumnes de tercer estem treballant les multiplicacions i les divisions, és per això que cal saber molt be les taules de multiplicar, ací vos deixem aquestos vídeos, per a recordar la taula del 2 i la taula del 3, que nosaltres hem fet per a que ningú s'oblide.

vídeo, taula del 2:

http://www.youtube.com/user/ceipcardenalcisneros#p/a/u/0/qU9mCxfgd10

vídeo, taula del 3:

EL COS HUMÀ A INFANTIL 5 ANYS



Els alumnes de 5 anys estem estudiant el cos humà, ja coneixem molts musculs, organs i ossos que estan en el nostre cos, dins de molts anys probablement algú de nosaltres siga metge i cure a les persones.
Veure fotos:




Veure vídeo:

LES PLANTES A 1ER


Els/les almunes de primer estem estudiant les plantes, aquestes són éssers vius que es alimenten, es reproduixen i moren. Per observar el naixement i reconexier les parts d'aquestes plantes, hem fet un experiment amb un got transparen, unes llentilles o un fesol i un cotó, primerament hem ficat en el got un cotó banyat en aigua, hem posat damunt 3 o 4 llavors i passat uns dies hem vist les arrels, la tija i les fulles, tal i como ho veiem en les següents fotos:

LABORATORI: ELECTRICITAT I MAGNETISME


Els/les Alumnes de 5é hem començat uns tipus d'activitats en el laboratori, per a observar les propietats del magnetisme i la electricitat que tenen algunes matèries. En el trascurs d'aquestes activitats es construiran una série de circuits elèctrics.
Veure vídeo.

4RT A L'ANELLAMENT D'AUS


Els alumnes de 4rt curs hem realitzat l'activitat d'aula de natura d'anellament d'aus,allí hem agafat nou pardalets per anellar-los i mesurar les seves característiques,hem agafat un teuladí (vilero),busqueretes de casquet i caps negres, després es hem soltat, en definitiva hem aprés que alguns pardalets són migratoris és a dir que viatgen molt i altres son sedentaris és a dir que viuen ací amb nosaltres.
fotos:

RÀDIO CISNEROS


I ja tenim dos notícies més, en aquestes notcícies ens informen Adrià Barreda i Clara Membrado, que ens parlen de la televisió per internet i del jugador del Milan Ronaldinho.
escoltar notícia.