CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA

CEIP CARDENAL CISNEROS ALMASSORA
Anar web del cole, punxa imatge

BEISBOL A 5É I 6É


Els alumnes del tercer cicle estan jugant aquestos dies al beisbol, peró no es un beisbol habitual, ja que juguen amb materials diferents, a més a més llançen dos a la vegada, els materials són diversos (discs,pilotes,pales de tenis,bats....)en el següent vídeo els podem veure en una classe amb Genaro llançant amb un bat i una pilota de plàstic.


Vídeo:

ELS ALUMNES DE P4 VISITEN L'AULA DE NATURA I UNA QUADRA


Aquesta setmana els alumnes d'infantil de 4 anys han realitzat dos visites, en primer lloc han anat a l'aula de natura, allí han conegut el que es el "criptobosc" tècnica nova que consisteix a col·locar les llavors dintre d’una boleta d’argila per tal d’evitar que els conills i els porcs senglars se les mengen.També han conegut el roure i la surera i s'han acmiadat cantant la cançó "Anem a fer bosc".


El Dijous 25 de Març els bous i els tigres van visitar una quadra, "La Quadra Hacienda Santa Bárbara", al terme de Borriana.

Rafa ens va explicar les parts del cavall. Vam coneixer un cavall que li deien Marismeño i Rafa i Paloma ens van parlar de l’alimentació del cavall.

fotos quadra:

http://picasaweb.google.es/cisnerosalmassora/VisistaQuadra10#

fotos aula de natura:

http://picasaweb.google.es/cisnerosalmassora/AulaNatura10#



NOTÍCIES RÀDIO CISNEROS



Al igual que els seus companys i companyes, els/les alumnes de 6é B ens porten les notícies més importants de la red, ací vos deixem amb els locutros i locutores de ràdio Cisneros, i si voleu alguna en especial cal ficar un comentari en aquesta entrada.

Escoltar notícia Blanca,Jordi,Rosa,David:
Notícia AndreaClausell:
Notícia Lucas Prades:

PISTES D'ATLETISME


Els alumnes de sisé de tots el coles d'Almassora hem gaudit d'una jornada d'esport a les pistes d'atletisme de Gaetà Huguet, hem realitzat diferents disciplines, velocitat, disc, javelina, salts, tanques, relleus, etc...el temps ha sigut bo i al final ha fet un poquet de vent que no ens ha impedit practicar aquest esport amb la resta de companys, ací teniu les fotos en l'enllaç següent i a poc a poc eixiran més vídeos, esteu atents.




vídeos:http://www.youtube.com/user/seminariefalmassora1#p/u

TAEKWONDO A 5É


Els/les alumnes de 5é estan realitzan en educació física l'esport del taekwondo, com veiem en el vídeo següent els alumnes primerament es fiquen les proteccions per no fer-se mal i després realitzen el combat segons les indicacions previes del mestre, els/les alumnes han aprés un poquet més de les arts marcials amb les explicacions de Jacob, que els ha dit que la seua utilizació mai es per a violència sino tot al contrari, per a gaudir de l'esport.
http://www.youtube.com/user/ceipcardenalcisneros#p/u/0/DERbPhSesZI

NOTÍCIA TELEVISIÓ 3D

Ací tenim una notícia més de ràdio Cisneros, on veiem el futur de la televisió, la notícia ens la dona Meritxell de 6é
http://www.youtube.com/user/ceipcardenalcisneros#p/u/0/R7ckAKjbOZE

NOTÍCIES DE RÀDIO CISNEROS


Els/les alumnes de 6é estem realitzan notícies que hem buscat en els periòdics digitals de la red, les hem treballat i resumit a la llibreta i les hem dit per ràdio Cisneros, ací tenim dos locutores de 6é Lucia Cicareli i Laura Falcó que ens informen de dos notícies molt interesants.
Punxa en l'enllaç de més abaix.

VISITA EL CENTRE D'ENERGIA RENOVABLE


Els alumnes de 6é el passat Dijous vam anar a un centre d'energia renovable, allí vam veure moltes coses de l'energia i l'electricitat, tal i com escoltem en la notícia de ràdio Cisneros donada per la nostra companya Ana Moliner.



Punxeu a l'enllaç per escoltar-la:

MÉS FOTOS DE CARNESTOLTES

Ací teniu més fotos del carnestoltes
http://picasaweb.google.es/cisnerosalmassora/Carnestoltes0910#

AJORNADA L'EXIDA A LES PISTES D'ATLETISME


L'eixida a les pistes d'Atletisme que tenien programada els cursos de 6é es suspen fins el Dimecres de la setmana que ve per culpa del temps. A veure si tenim sort i el dia 24 i podem gaudir d'aquesta jornada d'esport

BOB ESPONJA 5É B


La mestra tutora de 5É B ens ha demanat que fiquem el vídeo de Bob Esponja, ací teniu aquest vídeo dels xiquets i xiquetes de 5é en el Carnestoltes.
http://www.youtube.com/user/ceipcardenalcisneros#p/u/0/ncvG9qIgaQc

VISITA AL MUSEU D'ALMASSORA




Els alumnes de segon curs van visitar las setmana passada el museu d'Almassora.
El museu és un espai destinat al coneixement dels nostres orígens. En ell es dóna a conèixer una mostra dels treballs arqueològics portats a terme en el Torrelló del Boverot i la seva necròpoli, llocs situats a la vora del riu Millars. En el seu interior es disposen diverses vitrines ordenades de forma cronològica on es veuen ceràmiques, metalls, etc. Peces que van des del segle VIII a.C fins a l'I d. de C. L'última vitrina es reserva a la mort i al culte funerari.Els xiquets i xiquetes van aprendre molt i després van fer un recorregut per la vila antiga d'Almassora.

VIDEO 5É A "ELS PICAPEDRA"


A petició del seu tutor ací vos deixe el vídeo dels picapedra, i recordeu si voleu algun vídeo d'alguna classe demaneu-ho amb un comentari.

NOTÍCIA DEL CARNESTOLTES

CARNESTOLTES A CISNEROS

El Divendres 12 de Febrer de 2010 a la vesprada ha tingut lloc al col.legi la festa de carnestoltes.

A les 15:30 els /les alumnes de tota l´escola han eixit tots disfressats, com és tradicional , a fer un recorregut pels carrers de la vila , començant pel carrer Sant Antoni.
Aquest any el tema era El còmic.Els xiquets/es d´Infantil acompanyats de les seues corresponents mestres , com Sílvia, Susana...anaven disfressats de " Pájaro loco"; els de 1r de " Abeja Maya" ; els de 2n de "Heidi i Pedro "; els de 3r de " Superman " i " Superwoman" ; els de 4t de " Batman" i " Catwoman"; els de 5é de " Picapiedra" i " Bob Esponja" i per últim els més majors del col.legi de " Los Simpsons" .
Alguns/es mestres portaven les mateixes disfresses que els seus alumnes ; altres anaven de "Mafalda", com :Tatiana, Ana Carmen, Paco , Núria ...
Les disfresses de 6é , per exemple , han estat confeccionades a casa , amb la col.laboració de les mares , iaies i pares, que han posat molta dedicació.
La festa ha acabat amb una xocolatada i una valenciana al pati de l´escola.


Meritxell Micó Frau ( 6é A)

Més abaix teniu fotos i vídeos

VIDEO 6É

http://www.youtube.com/user/ceipcardenalcisneros#p/u/0/afCAX5i8oKY

VíDEOS CARNESTOLTES


Si més abaix teniu les primeres fotos del carnestoltes, ací vos deixem els primers vídeos per obrir boca, recordeu que si voleu algun video d'algun grup en particular soliciteu-ho en un comentari en aquesta entrada o en l'anterior.

Videos:


CERCAVILA CARNESTOLTES


Els xiquets i xiquetes de Cisneros han eixit per els carrers del voltant del nostre cole, ací teniu les primeres fotos i més endavant eixiran els vídeos dels cursos que vosaltres pares, alumnes i mestres demaneu en els comentaris d'aquesta entrada.
Punxeu en el enllaç següent per veure les fotos:
I recordeu si voleu algun video d'algun curs demaneu amb un comentari en aquesta entrada.

CARNESTOLTES 2010


Aquesta vesprada al voltant de les 15:30 començarem la desfilada del carnestoltes 2010, aquest any el tema serà el món del còmic, al llarg de la vesprada eixiran els vídeos y fotografies, si voleu demar alguna en particular fiqueu un comentari al blog demanant el video o la foto d'alguna classe.

LABORATORI EN 5É


Els alumnes de cinquè estem medint la massa amb una balança i el volum amb la variació en una proveta segons el principi d'Arquimedes. En el següent video ens podeu veure treballant en el laboratori.

EL CLUB GROGUET


Avuí Dimecres dia 3 de Febrer els alumnes de 1er del Cole han realitzat activitats amb el Vila-Real Club de futbol, es xiquets i xiquetes han fet un recorregut per diferents estacions esportives, com podeu veure en els següents vídeos.
Punxeu en el enllaç de més abaix.

VISITA ALS BOMBERS


Els alumnes de 5 anys van visitar als bombers ahir Dimarts 2 de Febrer, els xiquets i xiquetes s'ho van passar molt be i van aprendre totes les tasques importants que realitzen aquests professionals, al final del dia els alumnes van tornar al nostre cole amb un barret de bomber.
Per veure les fotos punxeu al enllaç:

ELS INSTRUMENTS DE CORDA


Els alumnes de 2on. curs de Primària durant aquest trimestre coneixeran els instruments de corda.


Hem començat amb els instruments de corda fregada: violí, viola, violoncel i contrabaix. Pertanyen a la corda fregada perquè les cordes són frotades amb un arc.


Com podeu vore a les fotos, 2 alumnes del centre ens han mostrat el violí i el violoncel, explicant les parts: caragol, claviller, cordes, mànec, caixa de resonància, efes, pont, ànima i pica.


Finalment, alguns alumnes han tocat els instruments.

Veure totes les fotos:

http://picasaweb.google.es/cisnerosalmassora/FotosWebCordaFregada#